Rouwfotografie

Bruggen06122017UIT079
 door Danny  

Het was zaterdagavond, je was net een dag overleden en lag mooi opgebaard bij papa thuis. We waren druk met allerlei praktische zaken rondom je afscheid. Er kwam een soort strijder in mij naar boven. Jouw afscheid moest perfect worden en precies laten zien wie jij was. Bij elke beslissing die we namen probeerde ik in jouw schoenen te staan, zodat het laatste wat ik voor je zou kunnen doen iedereen zou vertellen hoeveel liefde er binnen ons gezin was, en is voor elkaar.

Papa had het mooie idee om tijdens je laatste rit van de Betuwe poort naar het kerkhof langs ons huis te rijden. Het huis waar je geboren bent en waar je tot op het laatst gewoond hebt. En wilde graag dat jouw bus met bad eend nog een keer als laatste groet voor ons huis geparkeerd zou staan. Zodat het nog één keer zou zijn zoals het altijd was. Je baas Ton gebeld en geregeld dat een van je collega’s de bus neer zou zetten. Toen ik die avond een kaart bij iemand in de straat bracht zat ik daar op de bank en zag ik het plaatje met de bus voor me. Ik bedacht me dat we hier moet wel een mooie foto moesten laten maken. Daarna popte direct het idee op om Danny van door Danny te vragen om jouw afscheid voor altijd te vereeuwigen. Natuurlijk moest dit eerst nog even overlegd worden, en iedereen stemde hiermee in.

En zo gebeurde dat Danny je afscheid heeft vastgelegd op beeld. Een tijdje geleden kregen we het boek binnen. Het is best raar om te zeggen maar het boek is prachtig. Het is intens en emotioneel om alles weer terug te zien. Maar het is zo mooi en puur vastgelegd, een herinnering die we voor altijd bij ons dragen. Je afscheid was prachtig. Alweer iets wat raar is om te zeggen, maar het was mooi om dit als laatste eer voor je te kunnen doen.

Wij kunnen rouwfotografie dan ook aan iedereen aanraden. Het draagt voor ons bij aan een stukje verwerking, het is mooi om te zien hoe liefdevol afscheid we hebben kunnen nemen van je en geeft ons rust. Mochten we in de loop der jaren toch dingen vergeten dan hebben we altijd dit mooie album dat ons voor altijd zal herinneren aan jouw mooie afscheid.

Danny bedankt voor de mooie foto`s je professionele houding en het mooie album.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s